عضویت در سایت

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

با تیک زدن این گزینه شما قوانین و مقررات و حریم خصوصی را میپذیرید.

ورود

فراموشی رمز عبور

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

فراموشی رمز عبور

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ ایمیل خود را وارد کنید

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

x

ورود

فراموشی رمز عبور

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

عضویت در سایت

برای دسترسی به امکانات انجمن گفتگو کوک زن، لطفاً فرم ثبت‌نام را پر کنید. پس از وارد کردن اطلاعات خود و تأیید ایمیل، حساب شما فعال خواهد شد. به جمع ما بپیوندید و از تبادل نظر و یادگیری با دیگران لذت ببرید!

ایجاد یک حساب کاربری
x
  • ناحیه کاربری
  • افزودن مطلب
  • مدال ها
ارسال پرسش
  • صفحه نخست
  • ثبت آگهی
  • افزودن پرسش
  • وبلاگ
  • سوالات متداول
  • تماس با ما

ورود

فراموشی رمز عبور

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

عضویت در سایت

برای دسترسی به امکانات انجمن گفتگو کوک زن، لطفاً فرم ثبت‌نام را پر کنید. پس از وارد کردن اطلاعات خود و تأیید ایمیل، حساب شما فعال خواهد شد. به جمع ما بپیوندید و از تبادل نظر و یادگیری با دیگران لذت ببرید!

ایجاد یک حساب کاربری
  • ناحیه کاربری
  • افزودن مطلب
  • مدال ها
انجمن گفتگو | کوک زن انجمن گفتگو | کوک زن
  • صفحه نخست
  • ثبت آگهی
  • افزودن پرسش
  • وبلاگ
  • سوالات متداول
  • تماس با ما

سلام ، خوش آمدید

به انجمن گفتگو کوک زن خوش آمدید. اینجا مکانی است برای تبادل نظر، پرسش و پاسخ در زمینه‌های مختلف. ما امیدواریم که با مشارکت شما، فضایی صمیمی و مفید برای یادگیری و تبادل اطلاعات ایجاد کنیم. با بررسی مطالب و گفتگوها، می‌توانید از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید و در زمینه‌های مختلف اطلاعات جدیدی کسب کنید.

درباره ما ورود و عضویت

    • آخرین پرسش ها
    • بیشترین پاسخ
    • پاسخ ها
    • بدون پاسخ
    • بیشترین بازدید
    • بیشترین امتیاز
  1. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    مریم
    مریم استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:32
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت یا تاریخ‌گذشته می‌تواند بر رو
  2. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    علی
    علی استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:32
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت یا تاریخ‌گذشته می‌تواند بر رو
  3. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    جعفر
    جعفر استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:32
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    اگر از رنگ‌های خوراکی برای تزیین یا ایجاد رنگ در شیرینی استف
  4. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    نرگس
    نرگس استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:32
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    اگر در دستور شیرینی از کاکائو، پودر قهوه یا شکلات استفاده کر
  5. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    شاهین
    شاهین استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:32
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    اگر شیرینی بیش از حد در فر پخته شود، ممکن است رنگ آن تیره‌تر
  6. چرا رنگ شیرینی من تیره شده است؟

    علی آبادی
    علی آبادی استاد
    1
    17 خرداد 1404 در 14:29
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    تیره شدن رنگ شیرینی ممکن است به دلیل کارamelization شکر باشد
  7. چگونه می‌توانم از شیرینی‌هایم در برابر سوختن جلوگیری کنم؟

    فاطمه خدادادی
    فاطمه خدادادی استاد
    0
    17 خرداد 1404 در 14:27
    گزارش

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    گزارش لغو کردن
    برای جلوگیری از سوختن شیرینی‌ها، می‌تونید از ورقه‌های پخت سی
ارسال پرسش

آمار

  • پرسش ها ( 5 )
  • پاسخ ها ( 7 )
  • بهترین پاسخ ها ( 0 )
  • کاربران ( 8 )

ورود

فراموشی رمز عبور

کد امنیتی برای بروزرسانی کد امنیتی روی تصویر کلیک کنید

  • ثبت‌نام

برترین کاربران

  • محمد
    محمد
    استاد ویژه 520 امتیازات
  • استاد 140 امتیازات
  • vahidi
    vahidi
    عضو جدید 50 امتیازات
  • علیرضا
    علیرضا
    عضو جدید 20 امتیازات
  • pipecor964@lewou.com
    pipecor964@lewou.com
    عضو جدید 20 امتیازات

آخرین پرسش ها

  • سلام دوستان برای اینکه روی کماج براق پخته بشه چکاری باید انجام بدهیم؟

    سلام دوستان برای اینکه روی

    برای براق شدن روی کماج از چه موادی استفاده کنیم که سالم ...

    06 مهر 1404
  • چگونه می‌توانم طعم و عطر

    درود لطفا راهنمایی کنید

    17 خرداد 1404
  • آیا می‌توانم از شکر قهوه‌ای

    لطفا راهنمایی و از تجربیاتتون بگید..

    17 خرداد 1404
  • چرا رنگ شیرینی من تیره

    17 خرداد 1404
  • چگونه می‌توانم از شیرینی‌هایم در

    17 خرداد 1404

درباره ما

انجمن گفتگو کوک زن یک پلتفرم آنلاین برای تبادل دانش و تجربیات است. هدف ما ایجاد فضایی برای ارتباط و کمک به کاربران است. به ما بپیوندید و در این سفر یادگیری شرکت کنید!

  • آدرس :ایران - تهران، خیابان ستارخان
  • پشتیبانی :شماره تماس : ۰۲۱۸۲۸۰۶۸۴۸
  • پست الکترونیک : info@kokzan.ir

لینکهای سریع

  • صفحه نخست
  • افزودن پرسش
  • کاربران
  • ویرایش پروفایل
  • تماس با ما
  • ثبت آگهی | کوک زن

پرسش های محبوب

  • چرا رنگ شیرینی من تیره

    17 خرداد 1404
  • چگونه می‌توانم از شیرینی‌هایم در

    17 خرداد 1404
  • سلام دوستان برای اینکه روی کماج براق پخته بشه چکاری باید انجام بدهیم؟

    سلام دوستان برای اینکه روی

    برای براق شدن روی کماج از چه موادی استفاده کنیم که سالم ...

    06 مهر 1404

آمار

  • پرسش ها ( 5 )
  • پاسخ ها ( 7 )
  • بهترین پاسخ ها ( 0 )
  • کاربران ( 8 )
کپی رایت 2025 | کوک زن